Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا قربان‌پور در گفتگو با ایکنا گفت: یادگیری قرائت قرآن را از 15 سالگی آغاز کردم و از 22 سالگی به طور حرفه‌ای آن را ادامه دادم.

او که عبدالباسط را الگوی خودش در قرائت می‌داند، درباره سابقه حضورش در مسابقات بین‌المللی گفت: این اولین بار است که در مسابقات بین‌­المللی شرکت می‌کنم.

 

برگزاری آنلاین مسابقات به سطح کیفیت آن کمک کرد

قربان‌پور در مورد دو مرحله‌ای شدن این مسابقات گفت: مرحله مقدماتی به صورت آنلاین و الکترونیکی برگزار شد که این مسئله کمک کرد قاری قبل از اینکه به ایران بیاید، سطحش مشخص شود و این موضوع باعث می‌شود سطح کیفی رقابت‌ها بالا برود، چون قاریان خوبی را برمی­‌گزیدند و مرحله نیمه‌نهایی به صورت حضوری این مسابقات در ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سئوال که آیا موافق برگزاری مسابقات قرآن به صورت جشنواره‌ای و در بخش‌های مختلف آقایان، بانوان، روشندلان و ... هستید، گفت: بله، الحمدالله ایران مسابقات قرآن را به صورت بین­‌المللی برگزار کرده و حضور افراد از کشورهای مختلف در بخش‌های آقایان، بانوان، روشندلان و دانش­‌آموزان شکوه بیشتری به این رویداد قرآنی داده است. 

در هلند با وجود کمی مساجد، فعالیت‌های قرآنی زیادی صورت می‌گیرد

قربانپور در مورد شرایط فعالیت‌های قرآنی در هلند گفت: هلند یک کشور اروپایی است و مساجد و مراکز اسلامی کمی در آنجا وجود دارد. مسلمانان هلند اکثراً از کشورهایی مثل ترکیه و عراق و ... هستند و اصلا نمی­‌شود با کشورهای مسلمان مقایسه کرد که در آنجا مساجد و مدارس دینی متعددی وجود دارد. ولی با وجود این مسئله و کمی امکانات، فعالیت­‌های قرآنی متعدد و قابل توجهی در آنجا انجام می‌شود. 

این قاری قرآن در مورد استفاده از فضای مجازی در هلند تصریح کرد: فضای مجازی و شبکه­‌های اجتماعی در هلند، به علت زیاد نبودن مساجد و آموزشگاه­‌های اسلامی خیلی تأثیرگذار است، به طوری که خیلی از برنامه‌های قرآنی ما به وسیله فضای مجازی صورت می­گیرد.

وی در ادامه در مورد شیوه اخلاق و رفتار قاری و حافظ قرآن تاکید کرد: باید حافظ و قاری قرآن دارای رفتارها و شخصیتی منحصر به‌­فرد باشند و صداقت، پاکی و درستی جزو رفتارهایشان باشد تا بتوانند سرمشق دیگران قرار گیرند. 

یادگیری زبان انگلیسی وسیله‌ای برای آموزش قرآن است

وی در مورد ترجیح یادگیری زبان انگلیسی به یادگیری قرآن در برخی کشورها گفت: به نظر من آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان علمی و رسمی دنیا، خیلی هم باارزش است و نباید این­‌گونه تلقی شود که آموزش انگلیسی لطمه­‌ای به آموزش قرآن وارد می­‌کند. علاوه براین، از طریق زبان انگلیسی نیز می‌­توان در کشورهای اروپایی به آموزش و یادگیری قرآن پرداخت.

قربان­پور در پاسخ به سئوالی درباره تداخل مسابقات ایران با جایزه بین‌المللی قرآن قرآن کویت گفت: به نظر من الان فضای مجازی و ارتباطات آنقدر رشد کرده که دیگر کوچکترین خبرها از چشم­‌ها پنهان نمی‌­ماند و این مساله تداخل به عنوان ضعف مطرح می‌­شود که باید آن را برطرف کرد.

وی همچنین برگزاری مسابقات قرآن ویژه نابینایان را دارای اهمیت خاص توصیف کرد و گفت: آنها نیز باید از این حق برخودار باشند که بتوانند توانایی‌ها و استعدادهای قرآنی خود را در این گونه رقابت‌ها به نمایش بگذارند. 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: هلند مسابقات قرآنی قرائت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی میزبان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن است

عبدالله ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در مشهد و شش شهرستان استان خراسان رضوی برگزار می‌شود.

رئیس مرکز رسانه و اطلاع رسانی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: این آزمون از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲ روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه با رقابت ۱۶۱۷ حافظ قرآن در هشت حوزه امتحانی در شهرهای مشهد، سبزوار، تربت‌جام، نیشابور، کاشمر، خواف و تربت حیدریه برگزار می‌شود.

وی همراه شدن معنا، علوم و واژگان قرآنی با جان هزاران نفر را از جمله دلایل اهمیت این آزمون قرآنی بیان و تصریح کرد: این افراد قرآنی قرار است تا با شرکت در این آزمون در سطوح عالی علمی و دانش طی طریق کنند و در آینده موجب گفتمان سازی و حکم‌رانی اندیشه اسلامی با تکیه بر آیات نورانی قرآن کریم شوند.

ابراهیمی حضور بیش از ۱۶۰۰ حافظ قرآن را موجب ایجاد نورانیت در این رقابت معنوی دانست و خطاب به فعالان رسانه گفت: به تصویر کشیدن این رویداد عظیم امری بسیار مقدس و از برکات زندگی کاری هر فعال رسانه‌ای خواهد بود.

رئیس مرکز رسانه و اطلاع رسانی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی کار رسانه‌ای و تبلیغ این رویداد را کمک به حاملان آیات الهی برای پیدا کردن جایگاه تبلیغی و سوق دادن جامعه به سمت و سوی گنجینه تمام نشدنی آیات الهی دانست و از همکاران رسانه‌ای خواست تا آزمون سراسری اعطای مدارک تخصصی را به صورت ویژه تحت پوشش رسانه‌ای و خبری قرار دهند و مثل همیشه در توسعه ارزش‌های قرآنی سهیم باشند.

کد خبر 6095340

دیگر خبرها

  • زائران حج دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآنی
  • خراسان رضوی میزبان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن است
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل